8. marraskuuta 2012

Uusia kuvia

Tänään käytiin ulkoilemassa raikkaassa pakkaskelissä Suulisniemessä. Kuvia tulee otettua kovin harvoin, harvemmin kuin haluaisi - joko työt estävät tai sää. Tänäänkin oli inhan pilvistä ja synkkää, olihan päivälenkin ajankohtakin jo myöhäinen.

Kuvia voit käydä katselemassa täältä


Hyvin on meillä tähänkin asti sujunut, Sawalle opetettu "anna tassu"-temppu on Sawan mielestä mitä hauskin myös arjessa - tassun kun laittaa ihmisen polvelle tai tarjoaa sitä lenkillä, aina saa namin tai huomiota. Itse en ihan välittäisi "istu"-käskyllä saavani koiran antamaan tassua ;-)
Kynsienleikkuu sujuu ongelmitta, siitähän seuraa aina makoisa herkku... Korvien putsaus on asia erikseen - ei ole kiva, kun korviin sörkitään! Onneksi ovat puhtaat korvat, ei sinne tarvi kuin kurkistella silloin tällöin.
Ruoan kanssa on ollut vähän inhottavaa, kun kutisee joka paikasta... Saa nähdä, jätetäänkö jossain vaiheessa nappulat kokonaan pois ja siirrytään raakaruokintaan. Sawa rakastaa maksalaatikkoa, lihaa raakana, kotiruokaa, tölkkiruokia (annetaan tosi vähän) ja yksinolon ajaksi/iltapuhteeksi annetaan härän häntäluu, rustoluu, naudan polvilumpio, broilerin siipiä... Kaikki kelpaa!!


Ei kommentteja: