28. lokakuuta 2012

Uusi blogi

Tervetuloa Sawan sivuille, yritetään tässä päästä alkuun bloggaamisessa...

Sawa 27/10/2012

Sawa on jo 4 ½-vuotias ja tuli meille melkein sattumalta. Kiertelin katsomassa potentiaalisia valkoisenpaimenkoiran kasvattajien sivuja (jos ottaisi pennun joskus) ja huomasin Kennel Kowhain sivuilla ilmoituksen aikuisesta nartusta, joka kaipaa uutta kotia.
Kävimme tutustumassa Sawaan ja päätin ottaa sen heti koeajalle - jännityksellä odotin, mitä meidän yhteisestä arjesta tulee. Sawa on sopeutunut todella hyvin meille, kuului heti ensimmäisestä päivästä "kalustoon" ;-)
Sawa on todella helppo ja mielyttämisenhaluinen tyttö, jonka kanssa missään asiassa ei vielä ole tullut ongelmia. Kerrostaloelämään tyttö sopeutui heti (on asunut aina omakotitalossa), lenkilläkään ei räyhää muille koirille mutta koirien ohittamisia täytyy harjoitella.
Ruoka on maistunut hyvin, rustoluut ja broilerinsiivet ovat HERKKUA...

Nyt Sawa on ollut meillä 3 viikkoa, juoksut tyttö aloitti heti ensimmäisellä viikolla! Nyt ne ovat loppumaisillaan, viime yönä oli iskenyt mahatauti, joka on kiertänyt tuttavapiirissä monella koiralla. Onneksi koira on hyvinvoivan oloinen ja ruokakin maistuu! Toivottavasti pöpö menee pian pois...
4 kommenttia:

Linnea kirjoitti...

Moikka! Täällä asustelee osa-aikaisesti Kowhai Precious Prinsess "Friida", Sawan viimeisimmästä pentueesta. :)

Sawa kirjoitti...

Voi, Friida on varmasti nätti tyttö :-) Ja mukava myös!

Niilo ja Jalo kirjoitti...

Ihana tyttönen:) Lämpimiä ajatuksia teille

Riina ja karvapojat kirjoitti...

Inhat mahataudit kiertää täälläkin :/ Toivottavasti on jo ohi teiltäkin:)
Ihanaa, että on uusi koti on heti koti :)