19. marraskuuta 2012

Meidän ensimmäinen Match Show!

Käväisimme mätsäreissä Valkealassa, +5 'C ja neljä tuntia värjöttelyä hallissa - kylmähän siellä tuli!!
Sawa sai matkustuskumppanikseen husky Haadeksen, pennulle piti vähän murahtaa ja irvistellä, kun oli kovin tungetteleva ;-) Vierekkäin kuitenkin välillä istuttiin ja makoiltiin kehän laidalla.

Tuomarina oli Merja Suikkanen ja parina meillä oli siperianhusky uros. Se sai punaisen nauhan ja me SINISEN nauhan. Sinisten nauhan saaneiden aikuisten koirien kehässä pudottiin myös, eli ei sijoitusta. Sawa juoksi nätisti, mutta seisontaa tulee vielä vähän harjoitella. Oli vissiin liian hyvät namit mukana ;-)
Tuomarin sanojen mukaan tykkäsi Sawan iloisuudesta ja kehui hyvää esiintymistä!

Kiitoksia Sonjalle ja Soilelle kuvista!

Vähän jalkojen asettelua...

Juoksua...

" Noh, anna jo se nami! "

     

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miksi et kerro enää siitä toisesta koirasta, Kassusta? Ollenkaan ): Se oli paljon söpömpi )): Luen mieluummin 'sen' blogista )):

Anonyymi kirjoitti...

Onnea paljon :) hienosti se kyllä menee. Vähän juu harjoitusta lisää niin sitten hyvä ;)

^Ja vastaan tohon edelliseen: Kassu ei ole enää tällä omistajalla ja nytten on uusi koiruus. Vaikea sitä on lähteä kirjoittamaan koirasta joka ei ole ittellään :)

Anonyymi kirjoitti...

Mielestäni on tökeröä omistajalta vain ilmoittaa vanhassa pidetyssä ja seuratussa blogissa, että tässäpä uuden koiran blogi ilman sen kummempia selityksiä. Ei sitä romaania tarvitse kirjoittaa tai syitä eritellä, mutta kuten lukijoiden hämmennyksestä voi huomata, olisi joku lyhyt tiedote asiasta ollut paikallaan! Ei sitä nyt suosittua ja seurattua blogia voi noin vaan jättää ja aloittaa uuden ilman, että valottaa edes hiukan lukijoille mitä o tapahtunut. Kaikkea hyvää silti :)