17. marraskuuta 2012

Kuulumisia...

Tänään oli pesupäivä - odotin jo pientä kädenvääntöä Sawan suunnalta, mutaisten tassujen peseminenkin on ihan kamalaa, saatikka koko koiran pesu...
Loppujen lopuksi pesu meni kuin ammattilaisilta - Sawa ei siitä erityisemmin nauttinut, mutta sieti sen. Föönaamisen ajaksi tyttö nukahti, eli koettelemus ei ollutkaan aivan kauheaa. Nyt koira haisee ja näyttää puhtaalle, seuraava pesu ajoittuukin seuraavalle vuodelle, jos keksimme jonkun näyttelyn mihin suunnata. Turhaan ei viitsi koiraa pestä ja stressata!
Tämänkin pesun tarkoitus olisi huomiset mätsärit Kouvolan suunnalla.Päivälenkillä heitin keppiä Sawalle metsikköön ja yhtäkkiä kuulin hurjaa ryskettä vierestä. Sydän melkein pysähtyi kun odotin, että joku leukojaan louskuttava terminaattori koira tulee ja hyökkää kimppuun. Onneksi se oli vain jänis. "Metsästyskoira" Sawa otti heti jalat alleen ja lähti hakemaan meille iltapalaa - palasi puolen minuutin päästä kovinkin pettyneenä, ilman jänistä. Nooh, ehkä se metsästysura ei nyt Sawalle aukeakaan... ;-)


Rennosti lenkin jälkeen..


Ei kommentteja: