22. toukokuuta 2013

Tilannepäivitys

Ei olla tehty yksinkertaisesti mitään mainitsemisen arvoista!
Tylsää ei elämämme siltikään ole ollut - ollaan käyty eläinlääkärissä ikävän selkäkivun takia. Onneksi paljastui lihasjumiksi, joka hoituu 2 viikon tulehduskipulääkekuurilla sekä kuukauden levolla (jota ollaan noudatettu vähän sinne päin - tasaisella pohjalla ja Sawan menon mukaan, mutta ei me ruveta 4 viikkoa kiertämään taloa ympäri - tullaan ihan hulluksi muuten!!).
Ollaan myös muuttopuuhissa, muutamme kivaan vuokra-asuntoon Kotkansaarella. Lenkkeilymaastot ovat ihan parhaat siellä päin! Käydään jäätelöllä aamuisin ja kahvilassa juomassa kupillinen kahvia, koirille siellä on tarjolla herkkuja sekä "koirien oma leivos" - sitähän voisi kokeilla ;-)

Sawa ehti lihoa ihan valtavaksi punkeroksi heti sen jälkeen, kun koulu loppui huhtikuussa. Liikuntaa oli tarpeeksi, mutta oli myös ruokahalua - ja se näkyi vyötäröllä!
Tällä hetkellä Sawan ruokahalu on tasoittunut ja ylimääräistäkään ei enää ole vatsan seudulla.

Allergiaoireetkin ovat kadonneet kuin tuhka tuuleen. Hyvä niin! Toivottavasti eivät palaa enää takaisin... :-(

Olin työharjoittelussa 5 viikon verran Anjalan lemmikkieläinhoitolassa. Sawa oli pari kertaa mukana ja saimme olla "häirikkökoirina" koiran koulutuskursseilla. Sawa oli siinä vain turhan "kiltti" - ei haukkunut tai murissut kenellekään! Kotopuolessa sitten uhotaan jokaiselle ;-)

Ei kommentteja: