26. tammikuuta 2013

Talviriehaa

Nyt on sopiva (ja maistuva) ruoka löydetty meidän nirsolle neidille. Täytyy katsella, vaikuttaako tämä kalapohjainen nappula allergisoivasti.. Toivokaamme, ettei vaikuta.
Ihan pelkällä nappulalla emme ole pärjänneet, täytyy sitä välillä (lue: kerran päivässä) saada herkkua, raakaa lihaa... NEU-pötköt jäivät Mustin&Mirrin pakastimeen, niissä jokaisessa vaihtoehdossa oli jotain allergisoivaa... Pöhh.
Nyt on ollut upeita lenkkeilykelejä, metsässä ollaan juoksenneltu, Sawakin on piristynyt kummasti - olen ottanut pari kertaa patukan mukaan, Sawa ei aikaisemmin ole siitä juuri välittänyt. Nyt se oikein pyytää, että heitän sille sitä!! Meidän "mummelista" on tullutkin villi teini ;-)
Eilenkin Sawa metsässä vapaana juostessaan satutti itsensä johonkin, nimittäin lumessa oli verta. Katsoin hampaat ja tassut läpi, en nähnyt kyllä mitään. Lelu oli osittain verinen, joten eiköhän se veri suusta ollut peräisin... Aikaisemmin ei Sawa ole näin riehunut, vaikka on saanut saman verran liikuntaa. Mutta en valita, minusta energinen koira on mitä parhain lenkkeilykaveri! :-)
Tänään Sawa sai kehuja, että on "tuhdissa" kunnossa. Omasta mielestäni saisi olla vielä enemmän massakkaampi, onneksi ruoka maistuu suht hyvin tällä hetkellä.  

Ei kommentteja: