28. joulukuuta 2012

Eläinlääkäri reissu...
Sawan jatkuva raapiminen ja tassujen nuoleminen alkoi huolestuttaa, kävimme tänään sitten sen takia allergiatesteissä eläinlääkärillä. Testitulokset tulevat n. 2 viikon kuluttua, se on tosin suuntaa-antava, eli JOS se nyt on jollekin ruoka-aineelle herkkä, sen saisi edes jollain tavalla selville...
Ostin eilen allergiselle koiralle tarkoitettua nappulaa, jonka luulisi vähentävän kutinaa - jollei kutina johdu sitten ympäristötekijöistä, esim. pöly? Sekin voi olla mahdollista, ell. ei osannut varmuudella kertoa, mille Sawa on allerginen. Pelkästään ulkopuolisesti katsoen Sawa on kuulemma selvästi allerginen jollekin (silmänympärykset punoittavat ja niitä kutittaa; Sawa raapii kylkiä, korvia; nuolee tassujaan; tassunpohjat ovat punoittavat; myös korvat ja korvantaukset ovat lähestulkoon kynityt).
Inhottavaa, jos täytyy alkaa karsimaan herkkuja ja ruokavaliosta tulee yksipuolinen, mutta minulle on tärkeintä, että Sawa voi hyvin. Kotiruuallahan likka on elänyt, nappuloita saa syödä jatkuvasti kun tekee mieli. Barffaaminenkin on vahva vaihtoehto, se vain minun tietotaidollani ei välttämättä tule olemaan kovinkaan monipuolinen... Sitä on vain opiskeltava sitten.
Muuten tästä huolimatta meille kuuluu oikein hyvää. Jouluherkkuja syödään vieläkin, vaikka uusi vuosi jo tulla tupsuttaa kovaa tahtia.Sawa sai oman osansa joulupöydästä, tavattiin mummolassa uusi tuttavuus, ranskanbulldoggi Reetta. Reetta ei ollut kovinkaan innoissaan Sawasta, mutta meidän tyttöä olisi kovasti kiinnostunut tämä pieni "possu"... ;-) 

2 kommenttia:

Jenna kirjoitti...

Ihana koira sinulla! Millä eläinlääkärillä käyt jos saa kysyä?

Sawa kirjoitti...

Hei Jenna! Meillä ei varsinaista "omalääkäriä" ole, vaan käymme siellä täällä. Lähinnä Kotkan alueella.